Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Flytt & magasinering Stockholm

Gratis offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Flyttfabriken erbjuder tjänster inom magasinering för dig som har möbler eller kartonger och är i behov av extra förvaring, vid magasinering i samband med in- eller utflytt erbjuder vi 15% rabatt av priset på flyttjänsten! 

Magasinering för dig som:

  • sålt din bostad utan tillträde till nästa boende
  • sålt din bostad och köpt en ny bostad med renoveringsbehov
  • ska flytta till en mindre bostad
  • flyttar ihop med någon och innehar dubbla uppsättningar
  • platsbrist i befintligt förråd
  • har ytterligare en eller flera flyttar i sikt och vill minimera arbetet.

Magasinera ditt bohag larmat, uppvärmt och pålitligt

Magasinering är belägen på Kumla Gårdsväg 13, 145 63 Norsborg, med en smidig förbindelse längst E20 från Stockholms innerstad. När du tar hjälp av Flyttfabriken erbjuder vi filtar för packning av godset, en och samma leverantör vid in/utflytten samt uppförande av inventarielista.

Dina ägodelar kommer att förvaras i ett tempererat förråd som är larmat och bevakat dygnet runt. Vid önskemål av att gå igenom tillhörigheter erbjuder vi assistans av yrkesfolk.

Magasinering pris

Hur stort förråd behövs? Och vad ryms på vilken yta?

För att hjälpa våra kunder att få en ungefärlig uppfattning om volym kan man säga att 8 flyttkartonger motsvarar cirka 1 kbm. Det finns en ungefärlig metod för att räkna ut volym utifrån arean på bohaget: Area * 0,4 = ca volym.

  • för privatpersoner kostar 1 kbm/månad 128 sek inkl moms
  • för företag blir det 104 1 kbm/månad exkl. moms
  • 8 kbm/månad blir den minsta debiteringen för tjänsten.

Är du i behov av att magasinera bohag i Stockholm? Kontakta oss på Flyttfabriken!

Flyttfirma med magasinering

Inför en flytt uppstår ofta många moment av stress kombinerat med mycket jobb. Inte sällan upptäcker man att delar av bohaget inte kommer att rymmas eller passa in i den nya bostaden, för att inte tala om allt som har lagrats i förrådet under åren.

Även tillfälliga flyttar skapar ett behov av extern förvaring, för att slippa extra arbete. Genom att magasinera slipper du göra dig av med ägodelar som inte används för tillfället eller tar upp för mycket utrymme!

Fördelar med Flyttfabriken

De största fördelarna med att magasinera genom Flyttfabriken är att du får dina tillhörigheter och din in- och utflytt hanterad av samma leverantör, vi använder filtar och plastar in möbler och tygklädda föremål vid stuvning som varsam hantering, samt uppför en inventarielista på allt magasinerat gods.