Flytt & magasinering Stockholm

Få offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Flyttfabriken erbjuder tjänster inom flytt och magasinering för dig som har möbler eller kartonger och är i behov av extra förvaring i Stockholm. Vid magasinering i samband med in- eller utflytt erbjuder vi 15 % rabatt på priset för själva flytten!

Flyttfabrikens blå lådor vid en flytt i Stockholm, redo för magasinering.

Magasinering för dig som

  • sålt din bostad utan tillträde till nästa boende
  • sålt din bostad och köpt en ny bostad med renoveringsbehov
  • har tillfälligt boende
  • ska flytta till en mindre bostad
  • flyttar ihop med någon och har dubbelt av många saker
  • har ont om plats i ditt befintliga förråd
  • har ytterligare en eller flera flyttar på gång och vill minimera arbetet.

Magasinera ditt bohag larmat, uppvärmt och pålitligt

Vår magasinering är belägen på Kumla gårdsväg i Norsborg, med en smidig förbindelse längs E20 från Stockholms innerstad. När du tar hjälp av Flyttfabriken erbjuder vi filtar för packning av godset, en och samma leverantör vid in/utflytten samt uppförande av inventarielista.

Dina ägodelar kommer att förvaras i ett tempererat förråd som är larmat och bevakat dygnet runt. Om du vill ha hjälp med att gå igenom tillhörigheter erbjuder vi assistans av yrkesfolk.

Två medarbetare i Flyttfabrikens blå tröjor bär en byrå till magasinering i anslutning till en flytt i Stockholm.
En anställd i Flyttfabrikens blå tröja bär ombord två matchande blå flyttkartonger på en lastbil på väg till magasinering i anslutning till en flytt i Stockholm.

Magasinering pris

Hur stort förråd behövs? Och vad ryms på vilken yta?

För att hjälpa våra kunder att få en ungefärlig uppfattning om volym kan man säga att 8 flyttkartonger motsvarar cirka 1 kubikmeter. Det finns en ungefärlig metod för att räkna ut volym utifrån arean på bohaget: Area x 0,4 = ca volym. Bohag från en lägenhet på 100 kvm motsvarar behöver alltså ungefär 40 kbm magasinsvolym.

  • För privatpersoner kostar 1 kbm 128 sek/månad inkl moms.
  • För företag blir det 104 sek per kbm och månad exkl. moms.
  • 8 kbm/månad blir den minsta debiteringen för tjänsten.

Är du i behov av att magasinera bohag i Stockholm? Kontakta oss på Flyttfabriken!

Flyttfirma med magasinering

Inför en flytt uppstår ofta många moment av stress kombinerat med mycket jobb. Inte sällan upptäcker man att delar av bohaget inte kommer att rymmas eller passa in i den nya bostaden, för att inte tala om allt som har lagrats i förrådet under åren.

Även tillfälliga flyttar skapar ett behov av extern förvaring, för att slippa extra arbete. Genom att magasinera slipper du göra dig av med ägodelar som inte används för tillfället eller tar upp för mycket utrymme!

Fördelar med Flyttfabriken

De största fördelarna med magasinering genom Flyttfabriken är att du får dina tillhörigheter och din in- och utflytt hanterad av samma leverantör, vi använder filtar och plastar in möbler och tygklädda föremål vid stuvning som varsam hantering, samt uppför en inventarielista på allt magasinerat gods. Vi är en komplett flyttfirma med magasinering i Stockholm, flyttstädning och naturligtvis själva flytten, för både hushåll och företag, på menyn.