Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Företagsflytt & kontorsflytt

Gratis offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Flyttfabriken erbjuder helhetslösningar inom kontor- och företagsflytt i Stockholm med omnejd. Vi arbetar för att minimera avbrott i er verksamhet och för att kontorsflytten ska ske så smidigt som möjligt vid sidan av ert arbete.

Att flytta till nya lokaler är ofta ett stort åtagande. Förutom att möbler, datorer och övriga inventarier ska flyttas kan en kontorsflytt skapa ett avbrott i verksamheten.

Det finns många kritiska faktorer inför en flytt och vid en företagsflytt handlar det oftast om större ytor, högre press på tidsschema och fler inblandade.

Med Flyttfabriken garanteras en effektiv flytt utförd av erfaren personal.

Utlåning av flyttkartonger

När ni anlitar oss på Flyttfabriken till er kontorsflytt så ingår också lån av flyttkartonger. Detta besparar er både från att införskaffa kartongerna, men också från att göra er av med dem efteråt.

Att låna flyttkartonger är enkelt! Kartongerna kan lånas i upp till en månad, därefter fakturerar vi. När er företagsflytt är klar och ni inte längre har någon användning för flyttkartongerna, kan ni antingen lämna tillbaka dom själva, eller kontakta oss för kartonghämtning.

Det är ni som företag som har skyldighet att lämna tillbaka flyttkartongerna.

Företagsflytt Stockholm – kontakta oss

Vid större uppdrag erbjuder Flyttfabriken en kostnadsfri besiktning där vi tillsammans går igenom uppdraget för att gemensamt komma fram till den bästa lösningen för varje enskilt flyttuppdrag.

Vår personal har gedigen yrkeserfarenhet och den rätta utrustningen för att din företagsflytt ska hanteras så snabbt, smidigt och proffsigt som möjligt.

På Flyttfabriken hjälper vi bland annat till med:

  • flytt
  • packning
  • flyttstäd
  • transport
  • magasinering

Med andra ord hjälper vi dig genom hela processen. Bli en av våra nöjda kunder idag, se våra priser nedan eller kontakta oss för en offert idag!