Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Företagsflytt och kontorsflytt Stockholm

Få offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Flyttfabriken erbjuder helhetslösningar inom kontors- och företagsflytt i Stockholm med omnejd. Vi arbetar för att minimera avbrotten i er verksamhet och för att kontorsflytten ska ske så smidigt som möjligt.

Två flyttgubbar i Flyttfabrikens blå tröjor bär ombord ett skrivbord på en flyttbil under en kontorsflytt i Stockholm.

Kontorsflytt Stockholm – det ordnar vi

Att flytta till nya lokaler är ofta ett stort åtagande. Förutom att möbler, datorer och övriga inventarier ska flyttas kan en kontorsflytt skapa ett avbrott i verksamheten.

Det finns många kritiska faktorer inför en flytt och vid en företagsflytt eller flytt av ett kontor handlar det oftast om större ytor, högre press på tidsschema och fler inblandade.

Med Flyttfabriken får du en effektiv flytt utförd av erfaren personal. Alla våra medarbetare går under kollektivavtal och naturligtvis har vi både trafik- och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd.

Flyttkartonger, städning och magasinering

När ni anlitar oss på Flyttfabriken till er kontorsflytt så ingår också lån av flyttkartonger. Det gör att ni slipper skaffa kartonger själva – men också att ni slipper göra er av med dem efteråt. Samtidigt minskar det förstås flyttens miljöpåverkan att använda kartonger av bra kvalitet flera gånger.

Att låna flyttkartonger är enkelt! Ni får ha dem i upp till en månad, därefter fakturerar vi. När er företagsflytt är klar och ni inte längre har någon användning för flyttkartongerna är det bara att komma tillbaka med dem, eller boka en kartonghämtning.

Om ni har flera olika lokaler, eller om ut- och inflyttningsdatum inte matchar helt, kan det bli aktuellt med magasinering av möbler eller material under en kortare eller längre tid. Det ordnar vi, liksom flyttstädning förstås.

Sex blå flyttlådor från Flyttfabriken staplade på ett kontor under en företagsflytt i Stockholm.

Företagsflytt Stockholm – kontakta oss

Vid större uppdrag erbjuder Flyttfabriken en kostnadsfri besiktning där vi tillsammans går igenom uppdraget för att gemensamt komma fram till den bästa lösningen för just din företags- eller kontorsflytt i, till eller från Stockholm. Vår personal har gedigen yrkeserfarenhet och den rätta utrustningen för att din företagsflytt ska hanteras så snabbt, smidigt och proffsigt som möjligt.

Två flyttgubbar i Flyttfabrikens blå tröjor bland flyttlådor och kontorsmöbler under en företagsflytt i Stockholm.

På Flyttfabriken kan du få alla typer av flytthjälp, som

  • flytt
  • packning
  • flyttstäd
  • transport
  • magasinering.

Med andra ord hjälper vi dig genom hela processen. Bli en av våra nöjda kunder idag; se våra priser nedan eller kontakta oss för en offert för den bästa flytthjälp Stockholm kan erbjuda!