Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Professionellt flyttstäd i Stockholm med omnejd

Gratis offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Inför flytten är det obligatoriskt att utföra en grundlig rengöring av boendet, om städningen uteblir eller är undermålig kan du som flyttar debiteras. Praxis är att alltid lämna lägenheten i samma skick som du själv önskar att flytta in i.

Flyttfabriken erbjuder tjänster inom flyttstäd, för dig som vill planera din flytt så enkelt och stressfritt som möjligt. Garanterat bästa resultat genom Nöjd Kund Garanti!

Vad ingår i en flyttstädning?

Att en flyttstädning är mer avancerad än en vanlig städning är underförstått, men vad ingår i tjänsten och vilka krav ställs?

Flyttfabriken följer de krav gällande flyttstädning som utfärdats av Mäklarsamfundet (MSF). En flyttstädning erfordrar en grovrengöring av bostaden, allt från vitvaror, avlopp, in & utsidan av fönster samt ytor. Vi rekommenderar alltid att anlita professionell hjälp, eftersom det inte bara ställs krav på att arbetet skall ha utförts, utan ha utförts rätt. När du anförtror Flyttfabriken med din flyttstädning garanterar vi bästa resultat och en professionell rengöring av bland annat:

 • golvytor
 • fönsterbrädor, dörrar, lister, snickerier
 • in- och utsidan av fönster
 • element
 • samtliga vitvaror såsom kyl, frys, spis, mikrovågsugn, fläkt, ugn m.m.

Flyttfabriken erhåller rätt kunskap och rätt utrustning för ett optimalt utfört arbete. Vi rekommenderar att flyttstädning sker så tätt inpå flytten som möjligt. Det enda du som kund behöver tänka på är att lämna din lägenhet tom på möbler, flyttkartonger, samt tömma skåp och lådor på tillhörigheter – resten sköter vi.

RUT-avdrag flyttstäd 

Vid flytt och flyttstäd har du dessutom rätt att göra RUT-avdrag på utfört arbete. Detta innebär att kostnaden för professionell städning halveras! Således kan du spara tid och slippa oro för konsekvenser kring bristfälligt arbete – till ett billigt pris. 

Behöver du hjälp i samband med din flytt? Boka flyttstäd enkelt och billigt med oss på Flyttfabriken!

6 anledningar att välja Flyttfabriken

 • alltid 3 dagars nöjd-kund-garanti
 • personal med lång erfarenhet av branschen
 • vi är tillgängliga oavsett var du bor
 • samarbetar med firmor som bl.a. Mäklarringen
 • tusentals nöjda kunder ger oss högsta betyg – snittbetyg 4.8 av 5 på Reco.se
 • betala endast 50% med RUT-avdrag

Flyttstädning i hela Stockholm

Flyttstädning skiljer sig markant från en veckostädning. Man kan så klart städa själv, men hur ofta tittar man bakom spisen, kylen eller på andra svåråtkomliga ställen? Att putsa fönster, tvätta ugnen, skura badrum och torka ur alla skåp kräver mycket tid och energi, när man samtidigt ska ta hand om en flytt. Många väljer därför att överlåta detta arbete till någon annan, för att kunna frigöra värdefull tid som kan läggas på andra viktigare uppgifter.

Med Flyttfabriken kan man känna sig trygg med att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt och att köparna blir nöjda.

Våra kunder ger oss högsta betyg

Tack vare vår stora yrkesskicklighet och hängivna personal har vi haft äran att hjälpa tusentals stockholmare med flyttstädningen. Något som har resulterat i många nöjda kunder som ger oss högsta betyg. Som exempel har vi snittbetyget 4.8 av 5 på Sveriges största oberoende omdömessajt – Reco. Vi har också blivit ett rekommenderat företag i hela åtta år i rad. Vilket är ett bevis på vår professionalitet och höga service!

Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi alltid en Nöjd-kund-garanti på städningen.