Flyttstädning
Stockholm

Anlita oss för flyttstädning

Flyttstädning Stockholm

Vid en flytt är det mycket att tänka på och listan över saker som behöver fixas brukar vara lång. Låt oss ta hand om din flyttstädning i Stockholm så kan du pricka av en sak från listan.

En flyttstädning i Stockholm har som i alla andra delar av landet krav för hur den ska utföras. Är inte den som flyttar in efter er nöjd med städningen kan ni behöva göra om det eller betala en avgift.

När vi utför flyttstädning garanterar vi att den blir godkänd! Vi ger er 3 dagars garanti för en godkänd flyttstädning.

Skinande ren lägenhet efter flyttstädning. I förgrunden står en glad medarbetare från Flyttfabriken i Stockholm.

Vad ingår i en flyttstädning?

Det som skiljer en flyttstädning mot en vanlig veckostädning är att man nu går in på djupet och städar inuti, under och över. Allt ska vara städat och i princip lika rent som när bostaden var ny.

På Flyttfabriken följer vi naturligtvis de krav som Mäklarsamfundet utfärdat om flyttstädning. En flyttstädning kräver en grovrengöring av bostaden: allt från vitvaror och avlopp till in- och utsidan av fönster samt övriga ytor. Mes oss som utför städningen kan vi garantera att kraven från Mäklarsamfundet uppfylls.

Vi har naturligtvis en komplett lista över vad som ingår i en flyttstädning när du anförtror Flyttfabriken med din flyttstädning, men i korthet  garanterar vi bästa resultat och en professionell rengöring av bland annat:

Alla anställda på Flyttfabriken har rätt kunskap och rätt utrustning för flytthjälp och flyttstäd i toppklass. Vi rekommenderar att flyttstädning sker så tätt inpå flytten som möjligt. Det enda du som kund behöver tänka på är att lämna din lägenhet tom på möbler och flyttkartonger, samt tömma skåp och lådor på tillhörigheter – resten sköter vi.

Professionell flyttstädning

Stockholm med omnejd

När du ska flytta är det obligatoriskt att utföra en grundlig rengöring av boendet – en flyttstädning. Om städningen uteblir eller är undermålig kan du som flyttar få betala. Bostaden ska vara så rengjord som det går och inte bara ytligt utan även exempelvis avlopp och fläkt ska rengöras.

När du väljer att anlita oss för din flyttstädning får du inte bara mer tid över till annat utan du får alltid en garanti för en bra utförd flyttstäd så du kan vara trygg i att den blir godkänd.

Förutom flyttstädning i Stockholm kan vi på Flyttfabriken även hjälpa er med själva flytten oavsett om ni flyttar till eller från Stockholm.

Vad kostar flyttstädning stockholm

Pris på flyttstädning beror framförallt på storleken på den bostaden som ska städningen ska utföras i. För att få ett exakt pris för just er flyttstädning kontakta oss för en kostnadsfri offert eller få ett fast pris. Här hittar ni en lista över våra fasta priser per kvadratmeter.Vi garanterar en flyttstädning av hög kvalitet där vi lämnar 3 dagars garanti för att den blir godkänd.

Flyttstädning stockholm - RUT avdrag?

När du anlitar oss för flyttstädningen kan du använda dig av RUT avdraget. RUT avdraget innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden.För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT avdraget direkt på fakturan.Behöver du hjälp i samband med din flytt? Begär offert eller boka flyttstäd i eller runt Stockholm enkelt och billigt med oss på Flyttfabriken!
Flyttstad5

6 anledningar att välja Flyttfabriken
vid flyttstädning Stockholm

Varför låta en städfirma utföra flyttstädningen?

Flyttstädning skiljer sig markant från en veckostädning. Du kan så klart städa själv, men hur ofta tittar du bakom spisen, kylen eller på andra svåråtkomliga ställen? Att putsa fönster, tvätta ugnen, skura badrum och torka ur alla skåp kräver mycket tid och energi, särskilt när man samtidigt ska ta hand om en flytt som är tillräckligt jobbig på egen hand.

Många väljer därför att överlåta detta arbete till någon annan, för att kunna frigöra värdefull tid som kan läggas på sådant som är minst lika viktigt och kanske lite roligare … Och eftersom du har rätt att göra rutavdrag kan vi erbjuda ett pris för flyttstädning och annan flytthjälp som nog är lägre än du tror.

Med Flyttfabriken kan du känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt och att de som flyttar in i ditt gamla hem blir nöjda.

Våra kunder ger oss högsta betyg

Tack vare vår stora trevliga och kunniga personal har vi haft äran att hjälpa tusentals stockholmare med flyttstädningen. Något som har resulterat i många nöjda kunder som ger oss högsta betyg. Som exempel har vi snittbetyget 4,8 av 5 på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco. Vi har också blivit ett rekommenderat företag i hela åtta år i rad. Det ser vi som ett bevis på vår professionalitet och höga service!

Vårt mål är att du som kund ska vara 100 % nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi alltid en Nöjd kund-garanti på städningen.

Vad ingår i flyttstädningen?

Om du överväger att boka flyttstädning funderar du antagligen på  både pris och rutavdrag, men framför allt på vad som ingår. När du väljer att anlita oss på Flyttfabriken så ingår följande rengöring i flyttstädningen.

Glöm inte att hela bostaden måste vara tom innan vi kommer och genomför flyttstädning hos er. 

Boka fler tjänster till din flyttstädning

Boka din flyttstädning i tid!

Vi är din flyttfirma i Stockholm!

Vanligen har man inte så många dagar på sig som en flyttstädning behöver göras. Du ska hinna flytta ut innan flyttstädningen ska ske och den nya bostadsinnehavaren ska inte ha hunnit flytta ut än. Det är därför viktigt att i god tid kontakta oss som städfirma för att boka in din flyttstäd. Vi kan då se till att er städning sker på önskad dag.

Är ni sent ute är ni välkomna att kontakta oss för att se om vi kan lösa er städning med kort varsel.

Kontakta oss för kostnadsfri offert så ger vi er ett fast pris för just er städning.