Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Pack- och flyttmaterial

Gratis offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Stort utbud av högkvalitativt flyttmaterial

Hos oss på Flyttfabriken hittar du ett stort utbud av högkvalitativt flyttmaterial som hjälper till att göra din flyttprocess så trygg och smidig som möjligt. Du kan både köpa och hyra packmaterial från oss.

Vi erbjuder stötdämpande emballage i form av:

En flyttgarderob som används för att flyttpacka kläder.

Få packmaterial hemlevererat eller hämta på vårt lager

I dagsläget går det inte att handla våra produkter på nätet men samtliga produkter kan hämtas och lämnas på vårt produktionslager. Lagret hittar du på Kumla Gårdsväg 13, 145 63 Norsborg, med en smidig förbindelse längst E20 från Stockholms innerstad. Flyttmaterialet kan hämtas mellan klockan 08:00 och 17:00, men du kan också boka leverans. Leveransen kostar 520kr/per tillfälle om du befinner dig inom en radie på 4 mil. Överskrider leverans sträckan 4 mil, tillkommer en kostnad på 40kr/mil.

Kontakta oss

Vi är ett glatt och trevligt gäng som sedan starten 2008, har hjälpt privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess. För oss är det viktigt att du som kund vet vad din flytt kommer att kosta och därför vill vi förmedla tydliga priser, utan några dolda avgifter. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga. Här hittar du en komplett prislista för våra flyttmaterial.

Har du frågor eller funderingar kring vårt packmaterial? Kontakta oss, så hjälper vi dig!