Pack- och flyttmaterial

Få offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Stort utbud av högkvalitativt flyttmaterial

Hos oss på Flyttfabriken hittar du ett stort utbud av högkvalitativt flyttmaterial som hjälper till att göra din flyttprocess så trygg och smidig som möjligt. Med stötdämpande emballage blir det enkelt för dig att vara rädd om dina möbler och andra grejer. Du kan både köpa och hyra packmaterial för din flytt från oss.

 

Vi erbjuder stötdämpande emballage i form av:

Flyttmaterial i form av Flyttfabrikens blå flyttkartonger, prydligt staplade i ett hem med sjöutsikt.

Få packmaterial hemlevererat eller hämta på vårt lager

I dagsläget går det inte att köpa våra produkter inom flytt- och packmaterial på nätet, men alla produkter kan hämtas och lämnas på vårt produktionslager. Lagret hittar du på Kumla gårdsväg 13 i Norsborg, med en smidig förbindelse längs E20 från Stockholms innerstad. Flyttmaterialet kan hämtas mellan klockan 08:00 och 17:00, men du kan också boka leverans. Leveransen kostar 520 kr per tillfälle om du befinner dig inom en radie på 4 mil. Om leveranssträckan är längre än 4 mil, tillkommer en kostnad på 40 kr/mil.

Kontakta oss

Vi är ett glatt och trevligt gäng som sedan starten 2008 har hjälpt privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess. För oss är det viktigt att du som kund vet vad din flytt kommer att kosta och därför vill vi förmedla tydliga priser, utan några dolda avgifter. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga. Här hittar du en komplett prislista för våra flyttmaterial.

Har du frågor eller funderingar kring vårt packmaterial? Kontakta oss, så hjälper vi dig!