Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Bohagsflytt

Gratis offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Behöver du hjälp med din flytt? Flyttfabriken har hjälpt privatpersoner att förenkla sin flyttprocess sedan starten av 2008 med ett huvudfokus på effektivitet och professionalitet.

Erfaren personal och rätt utrustning 

Du är alltid i trygga händer när du överlåter arbetet till oss. Vi har många år i branschen och har utfört otaliga uppdrag. Vi har dessutom tillgång till rätt utrustning för att på bästa sätt klara av alla sorters flyttar – oavsett storlek.

Alla våra medarbetare går under kollektivavtal och vi har givetvis både trafik- och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd.

Vi vill minimera utsläppen och spara på jordens resurser genom att:

  • endast använda återvinningsbart packmaterial och återanvända så mycket som möjligt
  • köra fordon drivna av miljöklassade medel och serva våra fordon på verkstäder med ett genomarbetat återvinningsschema och bortforsling av farligt avfall
  • följa miljöbalkens regelverk sant internutbilda våra medarbetare för ett bättre miljötänk. 

Om du saknar flyttkartonger kan du enkelt låna kartonger av oss kostnadsfritt i en månad. Behöver du flyttkartonger under en längre tid än denna månad kan du köpa detta genom oss. Utöver flyttkartonger erbjuder vi ett stort utbud av högkvalitativt flyttmaterial. 

Flyttfabriken – din flyttfirma i Stockholm 

Låt oss vara ditt förstahandsval när du behöver flytthjälp i Stockholm. Vi erbjuder professionell och effektiv hjälp till konkurrenskraftiga priser.

För oss är det viktigt att kunden alltid vet vad allt kommer att kosta, därför erbjuder vi tydliga priser utan några dolda avgifter.

Nedan finner du en komplett prislista för alla våra tjänster. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. 

Vi hjälper dig med din bohagsflytt 

En flytt är ett tungt och tidskrävande projekt, särskilt vid sidan av ett vardagspussel. Vi hjälper dig med allt från flyttlådor, bärhjälp och transport! 

Tack vare våra möbelmontörer, packmästare, expressarbetare, chaufförer och flertalet fordon garanterar vi att flytten går snabbt och smidigt – och du får tid över till annat. Flyttfabriken erbjuder professionell flytthjälp i hela Stockholm med omnejd, från norr till söder. Genom att anlita oss får du en yrkesmässig och flexibel helhetslösning, oavsett hur långt eller kort du planerar att flytta. Vi finns, där du finns!