Bohagsflytt Stockholm

Få offert
Bohagsflytt Företagsflytt Flyttstädning Magasinering Pack- och flyttmaterial Pianoflytt

Behöver du hjälp med din flytt? Flyttfabriken har hjälpt privatpersoner med bohagsflytt i Stockholm sedan 2008. Med fokus på effektivitet och professionalitet ordnar vi din privatflytt – och vi kan hjälpa dig att magasinera bohag också.

Två flyttgubbar bär ombord en byrå på en flyttbil under en bohagsflytt i Stockholm.

Erfaren personal och rätt utrustning

Du är alltid i trygga händer när du överlåter arbetet till oss. Vi har många år i branschen och har utfört otaliga privatflyttar och bohagsflyttar. Vi har dessutom tillgång till rätt utrustning för att på bästa sätt klara av alla sorters flyttar – oavsett storlek.

Alla våra medarbetare går under kollektivavtal och vi har givetvis både trafik- och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd.

Vi minimerar vår miljöpåverkan genom att

  • bara använda återvinningsbart packmaterial och återanvända så mycket som möjligt.
  • köra fordon drivna av miljöklassade medel och serva våra fordon på verkstäder med ett genomarbetat återvinningsschema och bortforsling av farligt avfall.
  • följa miljöbalkens regelverk och internutbilda våra medarbetare för ett bättre miljötänk.
Resultatet av en lyckad bohagsflytt i Stockholm: en glad barnfamilj i sitt nya hem pratar med en flyttgubbe i blå tröja.

Om du saknar flyttkartonger kan du enkelt låna kartonger av oss kostnadsfritt i en månad. Behöver du flyttkartonger under en längre tid än så kan du köpa dem genom oss. Utöver flyttkartonger erbjuder vi ett stort utbud av högkvalitativt flyttmaterial, som packpapper och bubbelplast.

Sex glada flyttgubbar i blå tröjor från Flyttfabriken redo att utföra en bohagsflytt i Stockholm.

Flyttfabriken – din privata flytthjälp i Stockholm

Låt oss vara ditt förstahandsval när du behöver flytthjälp i Stockholm. Vi erbjuder professionell och effektiv hjälp till konkurrenskraftiga priser.

För oss är det viktigt att du alltid vet vad allt kommer att kosta, och därför erbjuder vi tydliga priser utan några dolda avgifter.

Här nedanför hittar du en komplett prislista för alla våra tjänster. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Vi hjälper dig med din bohagsflytt

En flytt är ett tungt och tidskrävande projekt, särskilt vid sidan av ett vardagspussel. Vi hjälper dig med allt från flyttlådor, bärhjälp och transport till flyttstäd och magasinering!

Tack vare våra möbelmontörer, packmästare, expressarbetare, chaufförer och ett stort antal fordon ser vi till att flytten går snabbt och smidigt – och du får tid över till annat. Flyttfabriken erbjuder professionell flytthjälp i hela Stockholm med omnejd, från norr till söder. Genom att anlita oss får du en yrkesmässig och flexibel helhetslösning, oavsett hur långt eller kort du planerar att flytta. Vi finns där du finns!