Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Packpapper till din flytt

Få offert

Packa som ett proffs! En flytt betyder att det är massor av grejer som ska packas ner, och en hel del av dem kan visa sig vara ömtåliga eller oväntat svåra att packa i flyttkartonger på ett säkert sätt. Då behöver du packpapper.

Du kanske undrar om du behöver köpa särskilt papper för det? Men det är mycket smidigare och säkrare att använda en ny förpackning med packpapper, och så länge pappret är rent kan du förstås använda det flera gånger. Vi rekommenderar inte att du använder tidningspapper, för riktigt packpapper är bra på många sätt:

  • Ingen trycksvärta att tvätta och diska bort, och inga häftklamrar i vägen
  • Levereras i ark på 70 x 50 cm, inte en rulle du behöver riva från.
  • Säljs i förpackningar om 10 kg.

 

Flera fördelar med riktigt packpapper

Inte bara glas och porslin mår bäst av att slås in ordentligt i riktigt emballagepapper, utan det gäller egentligen allt som inte är fyrkantigt. För flyttkartonger är fantastiska till mycket, men den som försökt packa ner till exempel en kandelaber eller en skrivbordslampa vet att man kan behöva både pussla och fylla ut lite …

Och det är där vårt packpapper till flytt kommer in i bilden. Ett eller några lager skyddar ytor från repor och lättare stötar, och när du knycklar ihop packpapper blir det helt plötsligt emballagepapper som skyddar mot stötar och kan hålla saker på plats i lådor där du har lite luft kvar.

 

Andra produkter för din packning

Packpapper är fina grejer, men på Flyttfabriken har vi mycket mer än så att erbjuda. Läs om själva flytten för hushåll och för företag, om flyttstädningen och om annat flyttmaterial som gör din flytt enkel och dina pinaler glada.

Har du frågor eller funderingar?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi är ett glatt och härligt gäng som har hjälpt både privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess sedan 2008.