Om oss: Ditt flyttbolag i Stockholm

Vi är ett framgångsrikt flyttbolag i Stockholm med lång erfarenhet

Vi på Flyttfabriken är ett glatt och trevligt gäng som har stor erfarenhet inom både privat- och företagsflytt. Vårt flyttbolag har varit verksamt sedan 2008 och vi arbetar med både små och stora flyttuppdrag som vi utför framgångsrikt.

Genom åren har vi haft äran att hjälpa tusentals företag och privatpersoner att genomföra en smidigare flytt.

För oss är det viktigt att både kunder och medarbetare är i trygga händer. Vi innehar därför trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och andra nödvändiga tillstånd.

Vårt flyttbolag jobbar också alltid med miljön i fokus. Du kan läsa mer om vårt miljöarbete här.

Flyttfabriken – ditt flyttbolag i Stockholm med omnejd

På Flyttfabriken utför vi högkvalitativa flytt- och flyttstädtjänster i hela Stockholmsområdet. Cirka 70 % av våra flyttuppdrag utförs just i Stockholm medan resten av dem sträcker sig över hela Sverige och Skandinavien.

Nöjd barnfamilj i sitt nya hem tack vara en flyttfirma i Stockholm.

Genom åren har vi hjälpt tusentals stockholmare på vitt skilda orter, från norr till söder och från öst till väst. Nedan följer en lista på några av de orter som vi kan erbjuda våra flyttjänster:

  • Södermalm
  • Solna
  • Haninge
  • Huddinge
  • Östermalm

…bland många fler.

Om du är i färd med att flytta från Stockholm så kan vi även erbjuda hjälp inom Sverige som övriga världen. Något som gör våra tjänster attraktiva även för dig som är i färd med att flytta långväga!

Genom åren har vi exempelvis hjälpt kunder som flyttat från Stockholm till Göteborg, från Stockholm till Malmö, från Stockholm till Uppsala, från Stockholm till Linköping, från Stockholm till Halmstad och vice versa.

Vi har också lärt känna och påbörjat samarbete med stora internationella aktörer vilket gör att vi kan erbjuda flyttjänster av högsta kvalitet i hela världen till konkurrenskraftiga priser.

En stor fördel med Flyttfabriken är att vi är verksamma inom hela Stockholm med omnejd. Något som innebär att vi kan hjälpa dig oavsett var du bor eller önskar att flytta.

Pro bono till WCF

Stiftelsen World Childhood Foundation (WCF) grundades 1999 av Drottning Silvia och arbetar för allas rätt till en barndom. World Childhood Foundation arbetar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering och därför stödjer organisationen projekt som arbetar med barn som har det svårt. De kämpar för att alla barn ska få en trygg och kärleksfull barndom.

Vi på Flyttfabriken är stolta över att stödja World Childhood Foundation!

Välj Flyttfabriken – ett transparent flyttbolag i Stockholm

För oss på Flyttfabriken är det viktigt att du som kund vet vad din flytt kommer att kosta. Därför har vi tydliga priser, utan några dolda avgifter. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga.

För att få ett mer exakt pris baserat på uppdragets omfattning rekommenderar vi dig att skicka oss en kostnadsfri offertförfrågan. Vi återkommer till dig med ett prisförslag som bygger på dina förutsättningar och behov.

Vi har erfaren personal och rätt utrustning

När du vänder dig till oss på Flyttfabriken är du i trygga händer. Hos oss arbetar hängiven och dedikerad personal som brinner för sitt jobb och har lång erfarenhet inom branschen. De har också tillgång till den rätta utrustningen, vilket innebär att vi kan utföra både små och stora uppdrag med största professionalitet och noggrannhet. Hos oss är du i trygga händer!

Ett flyttbolag i Stockholm med nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Det bästa av allt är när vi lyckas överträffa dina höga förväntningar. För att lyckas med detta arbetar vi efter ledorden ansvar, förtroende och service.

Som ett resultat av detta har vi, som tidigare nämnt, haft möjligheten att hjälpa tusentals stockholmare med flyttrelaterade tjänster. Och gissa vad – våra kunder är mycket nöjda med vårt arbete!

På Sveriges största oberoende omdömessajt, Reco, har vi det imponerande betyget 4.8 av 5 möjliga. Dessutom har vi varit ett Reco-rekommenderat företag inte ett, utan 9 år i rad. Och tro oss, vi vill fortsätta ha Stockholms nöjdaste kunder.