Om oss

Vi på Flyttfabriken är ett glatt och trevligt gäng som har stor erfarenhet inom både privat- och företagsflytt. Vår flyttfirma har varit verksam sedan 2008 och arbetar med både små och stora flyttuppdrag som vi utfört framgångsrikt. För att se vilka företag vi arbetat med, se våra referenser.

Flyttfirma med lång erfarenhet

Flyttfabriken AB har varit verksamma sedan 2008. Genom åren har vi haft äran att hjälpa tusentals företag och privatpersoner att genomföra en smidigare flytt. 

För oss är det viktigt att både kunder och medarbetare är i trygga händer. Vi innehar därför trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och andra nödvändiga tillstånd.

Vår firma jobbar alltid med miljön i fokus. Längre ner på denna sida kan du läsa mer om vårt gedigna miljöarbete.

Pro Bono till WCF

Stiftelsen World Childhood Foundation grundades 1999 av Drottning Silvia och arbetar för allas rätt till en barndom. World Childhood Foundation arbetar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering och därför stödjer organisationen projekt som arbetar med barn som har det svårt. De kämpar för att alla barn ska få en trygg och kärleksfull barndom.

Vi på Flyttfabriken är stolta över att stödja World Childhood Foundation!

www.childhood.se

 

Områden vi täcker

Flyttfabriken AB utför högkvalitativa flytt och flyttstädtjänster i hela Stor-Stockholmsområdet. Cirka 70 % av våra flyttuppdrag utförs just i Stockholm medan resten av dem sträcker sig över hela Sverige och Skandinavien.

Genom åren har vi lärt känna och påbörjat samarbete med stora internationella aktörer vilket gör till att vi kan erbjuda flyttjänster av högsta kvalitet i hela världen till konkurrenskraftiga priser.

 

Välj Flyttfabriken

För oss på Flyttfabriken är det viktigt att du som kund vet vad din flytt kommer att kosta. Därför har vi valt att erbjuda tydliga priser, utan några dolda avgifter. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga. Du hittar en komplett prislista under vår sida för flytthjälp.

För att få ett mer exakt pris baserat på uppdragets omfattning rekommenderar vi dig att skicka oss en kostnadsfri offertförfrågan. Vi återkom då snart till dig med ett prisförslag som bygger på dina förutsättningar och behov. Hos oss är du i trygga händer!

Så, när du är på jakt efter en professionell och flyttfirma, tänk Flyttfabriken.

 En stor fördel med Flyttfabriken är att vi är verksamma inom hela Stockholm med omnejd. Något som innebär att vi kan hjälpa dig oavsett var du bor eller önskar att flytta.

Genom åren har vi hjälpt tusentals stockholmare på vitt skilda orter, från norr till söder och från öst till väst. Nedan följer en lista på några av de orter som vi kan erbjuda våra flyttjänster:

• Södermalm
• Solna
• Haninge
• Huddinge
• Östermalm

…bland många fler. 

Om du är i färd med att flytta från Stockholm så kan vi även erbjuda hjälp inom Sverige som övriga världen. Något som gör våra tjänster attraktiv även för dig som är i färd med att flytta långväga!

Genom åren har vi exempelvis hjälpt kunder som flyttat från Stockholm till Göteborg, från Stockholm till Malmö, från Stockholm till Uppsala, från Stockholm till Linköping, från Stockholm till Halmstad och vice versa.

Vi har erfaren personal och rätt utrustning

När du vänder dig till oss på Flyttfabriken är du i trygga händer. Hos oss arbetar hängiven och dedikerad personal som brinner för sitt jobb och har lång erfarenhet inom branschen. De har också tillgång till den rätta utrustningen, vilket innebär att vi kan utföra både små och stora uppdrag med största professionalitet och noggrannhet. Hos oss är du i trygga händer!

Vi har nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Det bästa av allt är när vi lyckas överträffa dina höga förväntningar. För att lyckas med detta arbetar vi efter ledorden ansvar, förtroende och service.

Som ett resultat av detta har vi, som tidigare nämnt, haft möjligheten att hjälpa tusentals stockholmare med flyttrelaterade tjänster. Och gissa vad – våra kunder är mycket nöjda med vårt arbete!

På Sveriges största oberoende omdömessajt, Reco, har vi det imponerande betyget 4.8 av 5 möjliga. Dessutom har vi varit ett Reco-rekommenderat företag inte ett, utan fem år i rad. Och tro oss, vi vill fortsätta ha Stockholms nöjdaste kunder.