Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Städa element – så gör du

Att rengöra sina element är oerhört viktigt i och med att stora mängder damm tenderar att samlas både på, mellan och bakom elementen. Låt oss därför berätta mer om hur du lyckas med denna uppgift på bästa sätt!

Elementrengöring – en förbisedd uppgift

Det är många som struntar i att rengöra sina element och inte tar tag i uppgiften förens det är dags att flytta till en ny bostad. Något som är synd – och till och med farligt – då damm trivs på elementen. Vi vill därför passa på att uppmana dig att rengöra elementen oftare, och inte enbart när det är dags att flytta.

Så rengör du dina element

Genom att följa nedanstående tips och råd blir dina element garanterat fria från damm:

1. Börja med dammvippan

Det allra första du bör göra är att gå på elementen med en dammvippa. På så sätt får du bort den mest ytliga smutsen, samtidigt som du enkelt kan komma åt överallt. Till och med den svåråtkomliga baksidan blir enkel att nå med en dammvippa!

2. Ta bort allt damm

Låt dammet falla till golvet och ta sedan bort det med hjälp av en dammsugare. I samband med detta kan du även dammsuga elementen för att säkerställa att all ytlig smuts är borta.

3. Torka av med en trasa

När du väl har avlägsnat den ytliga smutsen är det dags att torka av elementen med en fuktig trasa och lite rengöringsmedel. På så sätt får du bort ingrodd smuts.

Ta hjälp av Flyttfabriken

Att rengöra elementen är bara en av de många uppgifter som ska göras i samband med en flyttstädning. Om du vill få mer tid över till andra viktigare saker, kan du med fördel välja att överlåta städningen till oss på Flyttfabriken!

Vi erbjuder professionell städning med 100% nöjd-kund-garanti. Vi utför städuppdrag inom hela Stockholm med omnejd och har genom åren hjälpt tusentals kunder som ger oss högsta betyg.

Glöm inte att du har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster. Tack vare dagens RUT så är kostnaden nästan obefintlig för ett professionellt utförande.

Läs mer om vår flyttstädning, skicka oss en offertförfrågan eller kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.