Flyttstädning – checklista och expertråd

Är du i färd med att flytta? Då är du tvungen att göra en omfattande städning av hela bostaden. För att underlätta detta har vi sammanställt en komplett checklista för flyttstädningen, samtidigt som vi även passar på att dela med oss av en rad expertråd!

När ska man flyttstäda?

Flyttstädningen är det allra sista momentet innan du kan lämna över nycklarna till din bostad. Den sker alltså när ditt hem är helt tomt på möbler och inredning. Städningen som ska ske är mycket omfattande och inkluderar en grundlig rengöring av hemmets alla rum och ytor. Tänk även på att detta moment är ett måste.

Komplett checklista för flyttstädningen

Som tidigare nämnts är detta moment mycket omfattande och arbetskrävande. För att underlätta arbetet är det fördelaktigt om man vet vilka moment som ska genomföras och har en lista att utgå ifrån. Nedanför har vi därför sammanställt en komplett checklista för flyttstädningen:

Hall, sovrum och vardagsrum

Badrum, toaletter och tvättstuga

Kök

Balkong, förråd och garage

Överlåt städningen till Flyttfabriken

Där har du det – en komplett lista för flyttstädningen. Förhoppningsvis hjälper den dig att snabba på och underlätta detta moment. Som du märker krävs det däremot en gedigen arbetsinsats. Vill du få mer tid över till annat, kan du med fördel överlåta flyttstädningen till oss på Flyttfabriken!

Vi erbjuder professionell städning med 100% nöjd-kund-garanti. Vi utför städuppdrag inom hela Stockholm med omnejd och har genom åren hjälpt tusentals kunder som ger oss högsta betyg.

Läs mer om vår flyttstädning, skicka oss en offertförfrågan eller kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.