Vad kostar flytthjälp?

Att flytta till en ny bostad är bland det mest påfrestande man kan göra. Förutom att packa, avsluta och förnya avtal samt göra allt annat som hör en flytt till, ska man även försöka att pussla ihop vardagen. Med anledning av detta väljer allt fler att överlåta delar av arbetet till en professionell flyttfirma. Men vad kostar egentligen flytt hjälp?

Faktorer som påverkar priset

Som du säkerligen förstår finns det många faktorer som påverkar det slutgiltiga priset. Nedanför listar vi några av de allra främsta:

1. I vilken utsträckning du önskar hjälp

I vilken utsträckning du önskar hjälp kommer att ha en stor inverkan på priset. De saker som du har möjlighet att få hjälp med är:

De allra flesta väljer att genomföra det förstnämnda alternativet själv, då många inte känner sig bekväm med att ha någon annan som packar ihop personliga tillhörigheter. Mest populärt är det att således att överlåta bohagsflytten och städningen till en firma.

En stor fördel med att överlåta flera moment till en firma är att du oftast kan få ett bättre pris.

2. Stora och otympliga föremål

Om du vill överlåta flytten till en firma och har stora och otympliga föremål som du vill ta med till din nya bostad, kan detta kosta dig lite extra. Exempel på sådana föremål är kassaskåp, pianon och flyglar.

3. Storleken på ditt boende

Något annat som kommer att påverka priset är storleken på ditt boende. Som du säkerligen förstår är det billigare att anlita flytthjälp för en mindre lägenhet än för ett hus. Kostnaden för såväl bohagsflytten som städningen kan variera beroende på boendets storlek.

4. Hur långt du ska flytta

Sist men inte minst så kan avståndet mellan din nya och gamla bostad påverka priset. Inte minst om du planerar att flytta till en annan stad.

Prislista för flytthjälp

Vi på Flyttfabriken erbjuder professionell och effektiv flytthjälp till konkurrenskraftiga priser!

Vi hjälper dig i den utsträckning som önskas och har därför möbelmontörer, packmästare, expressarbetare, chaufförer och flertalet lastbilar och fordon i olika storlekar till förfogande. Vi utför arbeten inom hela Stockholm men har även möjlighet att ta hand om långdistansflytter samt flyttstädning.

Läs mer om vår flytthjälp, här hittar du även en komplett prislista.

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.