Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Vad ingår i flyttstädning?

Går du i flyttankar och funderar på att överlåta flyttstädningen till ett yrkesföretag? Då undrar du säkerligen vad som faktiskt ingår samt vad man ska tänka. Låt oss därför berätta mer om vad som ingår i flyttstädningen när du väljer att anlita oss på Flyttfabriken.

Att flytta kan vara påfrestande

Om du har flyttat tidigare så är du säkerligen medveten om hur påfrestande det kan vara. Både fysiskt och psykiskt. Det är abonnemang och avtal som ska sägas upp och tecknas på nytt, papper som ska skrivas, möbler som ska packas ned och en bostad som ska städas, bara för att nämna några av uppgifterna.

Utöver detta ska man även försöka få ihop alla andra vardagssysslor såsom jobb, hämtning och lämning av barn, fritidsaktiviteter och liknande. Ja, att genomföra en flytt kan vara minst sagt stressigt, såväl fysiskt som psykiskt.

Det är också med anledning av detta som många väljer att ta hjälp med hela eller delar av flytten. En del anlitar ett företag som sköter både flytten och städningen. Om du själv önskar hjälp med detta, kan du med fördel vända dig till oss på Flyttfabriken. Vi erbjuder professionell flytthjälp och flyttstädning i hela Stockholm!

Att tänka på inför flyttstädningen

Flyttstädningen är det allra sista som genomförs i din befintliga bostad. Det gäller därför att den är helt tom. Det får inte finnas kvar några möbler, flyttkartonger eller andra saker som ligger och skräpar i garderober, skåp eller lådor. Även biytor som garage, balkong och förråd måste vara tomma. Likaså kyl och frys som också ska frostas av.

Oavsett om du planerar att genomföra städningen själv eller överlåta den till någon annan, är det viktigt att du tömmer hela bostaden. Då har du rätt förutsättningar att kunna genomföra en grundlig städning.

Så, vad ingår i flyttstädningen?

Om du planerar att göra det sistnämnda, d.v.s. överlämna städningen till någon annan, funderar du säkerligen på vad som ingår. När du väljer att anlita oss på Flyttfabriken så ingår följande i flyttstädningen:

Kök

Våtutrymmen (badrum, toalett och tvättstuga)

Hall, sovrum och övriga utrymmen

Ta hjälp av Flyttfabriken

Som du kan se är det mycket att tänka på och många utrymmen att städa. Om du vill ha mer tid över till annat, kan du med fördel överlåta flyttstädningen till oss på Flyttfabriken.

Vi erbjuder professionell städning med 100% nöjd-kund-garanti. Vi utför städuppdrag inom hela Stockholm med omnejd och har genom åren hjälpt tusentals kunder som ger oss högsta betyg.

Läs mer om vår flyttstädning, skicka oss en offertförfrågan eller kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.