Företagsflytt Stockholm

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er företagsflytt i Stockholm? Vänd dig till oss på Flyttfabriken – vi har genom åren hjälpt hundratals företag att flytta till nya lokaler!

Vi hjälper dig att flytta kontoret

Att flytta till nya lokaler är oftast ett stort åtagande. Förutom att alla möbler, datorer och andra inventarier måste flyttas utan att skadas, är det också extremt viktigt att flytten resulterar i minimala avbrott i verksamheten.
Vid en företagsflytt arbetar vi på Flyttfabriken därför för att minimera avbrott i er verksamhet och vi jobbar hårt för att flytten ska kunna ske parallellt med ditt vardagliga arbete.

Vid stora uppdrag erbjuder vi kostnadsfri besiktning där vi tillsammans med kunden går igenom uppdraget för att gemensamt hitta den bästa lösningen för varje enskilt flyttuppdrag.

Erfaren personal och rätt utrustning

Det finns många faktorer som är kritiska för en lyckad flytt. Därför är vi mycket glada över att kunna tillhandahålla erfaren personal med lång erfarenhet från branschen. De arbetar effektivt och professionellt för att säkerställa att er kontorsflytt blir lyckad och resulterar i minimala avbrott i verksamheten.
Vår kompetenta personal har även tillgång till den rätta utrustningen och allra senaste tekniken, vilket effektiviserar arbetet ytterligare samtidigt som det säkerställa bästa möjliga ergonomi. Nedanför kan du läsa mer om vad som ingår i våra flyttjänster.

Priser för flytthjälp

ProduktPris / h 
MegaBil (45 m³) + chaufför840:-
MegaBil (45 m³) + 2 man1 200:-
MegaBil (45 m³) + 3 man1 560:-
StorBil (27 m³) + chaufför720:-
StorBil (27 m³) + 2 man1 080:-
StorBil (27 m³) + 3 man1 440:-
MellanBil (17 m³) + chaufför600:-
MellanBil (17 m³) + 2 man960:-
MellanBil (17 m³) + 3 man1 320:-
Möbelmontör360:-
Packmästare360:-
Expressarbetare360:-
Servicebil400:- / dygn

OBS! På helger och röda dagar tillkommer 50% på ordinarie priser. Vardagar efter kl. 18:00 tillkommer 25%.

Priser för flyttstädning

Vänligen kontakta Flyttfabriken för en offert.

Priser för flyttmaterial

ProduktPris 
Flyttlåda, ny30:- / låda
Flyttlåda, begagnad20:- / låda
Garderob, ny200:- / st
Garderob, begagnad150:- / st
Packpapper300:- / bunt (10kg)
Bubbelplast360:- / rulle

Priser för magasinering

1m³ 84:-/månad (Låst & larmat varmlager)

Referenser

Vi samarbetar med några av de bästa flyttfirmor baserat i olika länder för att erbjuda våra kunder högkvalitativa flyttjänster i hela världen. Här är några av våra referenser. Vi arbetar med såväl stora som små företag och organisationer inom en mängd olika branscher.