Flyttstädning Stockholm

Behöver du hjälp med flyttstädning i Stockholm? Vi på Flyttfabriken har ända sedan starten 2008 hjälpt tusentals stockholmare med flyttstädningen. Något som vi gör med största professionalitet och noggrannhet. Om du också önskar hjälp är du varmt välkommen att vända dig till oss!

Vi erbjuder professionell flyttstädning

Alla vill både flytta in i en ordentligt rengjord bostad och dessutom vill man lämna sin egen bostad väl rengjord till den som flyttar in. Det är till och med ett krav i samband med en bostadsförsäljning.

När du vänder dig till oss på Flyttfabriken kan du vara säker på att du efterlämnar din bostad i bästa tänkbara skick. Vi erbjuder professionell städning som utförs av kompetent och engagerad personal.

Flyttstädning skiljer sig markant från en veckostädning. Man kan så klart städa själv, men hur ofta tittar man bakom spisen, kylen eller på andra svåråtkomliga ställen. Att putsa fönster, tvätta ugnen, skura badrum och torka ur alla skåp kräver mycket tid och energi, när man samtidigt ska ta hand om en flytt.
Många väljer därför att överlåta detta arbete till någon annan, för att kunna frigöra värdefull tid som kan läggas på andra viktigare uppgifter. Dessutom kan man då känna sig trygg med att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt och att köparna blir nöjda.

Hos oss på Flyttfabriken arbetar uteslutande personal som har lång erfarenhet av branschen. De har också tillgång till den rätta utrustningen, vilket innebär att de kan utföra en professionell flyttstädning till just dig!

Nuförtiden kan man beställa flyttstädning för halva priset (-50%) med hjälp av RUT-avdrag.

Våra kunder ger oss högsta betyg

Tack vare vår stora yrkesskicklighet och hängivna personal har vi, som tidigare nämnt, haft äran att hjälpa tusentals stockholmare med flyttstädningen. Något som har resulterat i många nöjda kunder som ger oss högsta betyg.
Som exempel har vi snittbetyget 4.8 av 5 på Sveriges största oberoende omdömessajt – Reco. Vi har också blivit ett rekommenderat företag i hela fem år i rad. Vilket är ett bevis på vår professionalitet och höga service!
Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi alltid en Nöjd-kund-garanti på städningen.

Vi hjälper dig inom hela Stockholm

Vi är flexibla och utför arbeten över hela Stockholm. Oavsett var du bor kan du således ta del av våra tjänster. Nedan följer en lista på några av de orter som vi arbetar inom:
• Solna
• Hägersten
• Haninge
• Bromma
• Järfälla
• Nacka
• Södermalm

…och många fler. Det spelar som sagt var ingen roll var du bor – vi hjälper dig gärna med flyttstädningen!

5 anledningar att välja Flyttfabriken

Det finns, som du säkerligen märkt, många goda anledningar att överlåta städningen till oss. Nedan har vi samlat en handfull av dem:

• Vi genomför arbetet med stor professionalitet och noggrannhet.
• Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet och har det som krävs för att göra ett bra jobb.
• Vi erbjuder alltid 3 dagars nöjd-kund-garanti.
• Vi samarbetar med bl.a. Mäklarringen inom just flyttstädning i Stockholm.
• Vi har tusentals nöjda kunder som ger oss högsta betyg.

Så, när du är i behov av flyttstädning i Stockholm, tänk Flyttfabriken!

Flyttstädning i Stockholm – priser

 

ProduktPris efter rut
Flyttstäd 0-59 m²1 950:-
Flyttstäd 60-100 m²35:- / m²
Flyttstäd 100 > m²30:- / m²
Grovstäd420:- / man / h
Finstäd420:- / man / h
Servicebil400:- / dygn

Lokala orter

Vi arbetar i hela Stockholm och alla dess kommuner. Varmt välkomna att kontakta oss, vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor. Nedan följer några av de platser vi är verksamma i.

Flyttstädning i Bromma
Flyttstädning i Nacka
Flyttstädning i Haninge
Flyttstädning på Södermalm
Flyttstädning i Järfälla
Flyttstädning på Östermalm
Flyttstädning i Hägersten
Flyttstädning i Tumba
Flyttstädning på Djursholm
Flyttstädning i Råsunda
Flyttstädning i Spånga
Flyttstädning i Farsta
Flyttstädning i Vasastan
Flyttstädning på Kungsholmen
Flyttstädning i Hässelby
Flyttstädning i Hammarby Sjöstad