Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Flyttkartonger

Få offert

Flyttlådor av hög kvalitet

Våra flyttlådor är av hög kvalitet och populära till all slags förvaring. Givetvis är en flyttkartong till oumbärlig hjälp när du ska flytta men den passar också utmärkt att använda till att organisera ditt hem eller till att lagra vad som helst i hushållet eller på arbetsplatsen. Flyttlådornas förstärkta botten och praktiska handtag gör att de är smidiga att lyfta och bära. Och så är de ju hopvikbara så att de är enkla att transportera.

 

Mått flyttkartong – detta behöver du tänka på

Våra flyttlådor är av standardstorlek (59 x 34 x 44 cm) och passar både tunga och lätta föremål. Genom att packa flyttlådan på rätt sätt minskar du risken för att saker ska gå sönder.

Tre tips för en optimerad flyttlåda:

  • Använd olika typer av stötdämpande emballage som bubbelplast, packpapper med mera. Detta för att skydda ömtåliga föremål.
  • Packa lådan utifrån rum och användning för att skapa struktur. Det underlättar vid uppackning.
  • Tänk på att placera tunga föremål i botten av en flyttkartong och lättare föremål ovanpå.

Det är också viktigt att tänka på att du inte packar kartongen tyngre än vad du kan bära själv. Våra flyttkartonger kan klara en vikt på upp till 20 kg. Vår rekommendation är dock att inte packa den tyngre än 10 kg.

Flyttfabrikens blå flyttkartonger som du kan låna eller köpa.

Låna flyttkartonger

Skulle du vilja låna flyttkartonger inför din flytt? Det har du möjligt att göra hos oss på Flyttfabriken. Att låna flyttkartonger besparar dig både från att införskaffa kartongerna, men också från att göra er av med dem efteråt. Hos oss kan du enkelt låna flyttlådor kostnadsfritt i en månad, och efter det kan du hyra dem månadsvis. Skulle du behöva flyttkartongerna längre än så, kan du köpa dem genom oss.

Vid lån av flyttkartonger får du inte skriva på lådan. Det är också du som ansvarar för att lämna tillbaka kartongerna. Du kan antingen lämna tillbaka dem själv, eller kontakta oss för en kartonghämtning.

 

Köpa flyttkartonger

Hos oss kan du köpa både nya och begagnade flyttkartonger till ett förmånligt pris! Det går i dagsläget inte att köpa flyttlådor eller andra flyttprodukter på nätet, men lådorna kan hämtas och lämnas på vårt produktionslager på Kumla gårdsväg 13 i Norsborg. Du kan också välja att få packmaterialet hemlevererat. Läs mer om detta här, eller kontakta oss för mer information.

Priser för våra flyttlådor hittar du via länken nedan.

Magasinera dina flyttkartonger

En flytt kan ibland skapa ett behov av extern förvaring. Inte sällan upptäcker man att delar av bohaget inte kommer att rymmas eller passa in i den nya bostaden, för att inte tala om allt som har lagrats i förrådet under åren.

Är du i behov av extra förvaring i samband med flytt? Ett utrymme att tillfälligt förvara flyttkartonger och möbler? Läs mer om våra tjänster inom magasinering.