Flytthjälp Stockholm

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytthjälp? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Vi har lång erfarenhet från branschen och erbjuder professionell flytthjälp i hela Stockholm med omnejd.

Gör en offertförfrågan eller ring oss direkt på 08 51 51 00 99, vi ser fram emot att höra från dig!

Flytthjälp på dina villkor

Ända sedan starten 2008 har vi på Flyttfabriken hjälpt tusentals företag och privatpersoner med sin flytt. Synonymt för samtliga av våra uppdrag är att de genomsyras av effektivitet och professionalitet genom hela processen, från början till slut.

En flytt kan vara ett stort projekt. Speciellt om man samtidigt ska hinna med det vardagliga livet med jobb, hämtning och lämning på dagis samt allt som hör livet till.

Istället för att behöva tänka på att boka transport, köpa flyttlådor, ringa vänner som kan agera ” flytthjälp ”, så kan Flyttfabrikens personal bistå med professionell hjälp och se till att hela processen går smidigt.

Vi hjälper dig i den utsträckning som önskas och har därför möbelmontörer, packmästare, expressarbetare, chaufförer och flertalet lastbilar och fordon i olika storlekar till förfogandet. Med vår flytthjälp får du tid över till annat!

Hos oss kan du dessutom låna 50 kartonger till din flytt under två veckor utan extra kostnad. Självklart kan du också köpa material som kartonger, packpapper och bubbelplast till din flytt.

 

Vi finns, där du finns!

När du vänder dig till oss behöver du inte fundera på vilka områden vi verkar inom. Vi erbjuder professionell flytthjälp i hela Stockholm med omnejd, från norr till söder. På så sätt får du en yrkesmässig och flexibel helhetslösning, oavsett hur långt eller kort som du planerar att flytta. Vi finns, där du finns!

 

Erfaren personal och rätt utrustning

När du väljer att överlåta arbetet till oss är du i trygga händer. Alla som jobbar hos oss har nämligen lång erfarenhet av branschen och otaliga uppdrag i backspegeln. Dessutom har de tillgång till den rätta utrustningen och klarar därför alla typer av uppdrag och lyft, oavsett storlek.

Flyttfabriken har givetvis trafik- och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd. Vi lägger också stor vikt vid miljön och låter därför vårt miljöarbete genomsyra allt vi gör.

Som exempel ser vi till att endast använda återvinningsbart packmaterial, återanvända allt material, köra fordon som är drivs med miljöklassat drivmedel, endast serva bilen på verkstäder som har ett genomarbetat återvinningsschema för bortforsling av farligt avfall, följa miljöbalkens regelverk samt internutbilda våra medarbetare för ett bättre miljötänk.

 

Flyttfabriken – när du behöver flytthjälp i Stockholm

När du behöver hjälp att flytta, tänk Flyttfabriken!

Låt oss vara ditt förstahandsval när du behöver flytthjälp i Stockholm. Vi erbjuder professionell och effektiv hjälp till konkurrenskraftiga priser. Med oss blir flytten smidigare och du får mer tid över till annat.

För oss är det viktigt att du vet vad allt kommer att kosta. Därför erbjuder vi tydliga priser, utan några dolda avgifter!
Nedanför hittar du en komplett prislista för våra tjänster och du är också varmt välkommen att skicka en offertförfrågan till oss.

Priser för flytthjälp i Stockholm

Här ser du våra priser.

 

ProduktPris / h efter RUT
MegaBil (45 m³) + chaufför850:-
MegaBil (45 m³) + 2 man1 060:-
MegaBil (45 m³) + 3 man1 270:-
StorBil (27 m³) + chaufför750:-
StorBil (27 m³) + 2 man960:-
StorBil (27 m³) + 3 man1 170:-
MellanBil (17 m³) + chaufför650:-
MellanBil (17 m³) + 2 man860:-
MellanBil (17 m³) + 3 man1 070:-
Möbelmontör210:-
Packmästare210:-
Expressarbetare210:-
Servicebil400:- / dygn

Pianoflytt

Piano eller flygel är ett tungt och känsligt musikinstrument som kräver styrka, ömhet samt rätt utrustning vid transport. Det finns även en mängd risker vid transport av flygel eller piano, instrumentet bli skadat och ostämt, det är också stor risk för olycksfall vid hantering tunga föremål. Dessutom kan golv och väggar i fastigheten bli skadade, vilket medför höga renoveringskostnader.

Vi avråder dig från att utföra pianoflytt på egen hand eller allt anlita en oseriös flyttfirma. Vi på Flyttfabriken har erfarenhet, kunskap och de rätta redskapen för att utföra av flygel- och pianotransporter. Vi har även försäkringar som täcker eventuella skador. Tveka inte att boka din flygel eller pianoflytt genom oss!

Priser för pianoflytt

ProduktPris efter RUT
PianoflyttFr. 3 300:-

Priset ovan gäller flytt kring Storstockholm där pianots vikt ej överskrider 150kg. Max tre trappor får finnas på respektive adress (hämtning/lämning).

OBS! För flytt av ett piano som sker i samband med ordinarie flytthjälp debiteras endast 1000:-. Om du önskar andra prisuppgifter är du välkommen att kontakta oss!

Priser för magasinering

1m³ 105:-/månad (Låst & larmat varmlager)

Priser för flyttmaterial

ProduktPris 
Flyttlåda, ny30:- / låda
Flyttlåda, begagnad20:- / låda
Garderob, ny250:- / st
Garderob, begagnad190:- / st
Packpapper340:- / bunt (10kg)
Bubbelplast450:- / rulle

Utlåning av flyttlådor och garderober är gratis. Avgift om 520:- (efter RUT) tillkommer vid hämtning resp. lämning.

Helger och röda dagar tillkommer 50% på ordinarie priser. Vardagar efter kl. 18:00 tillkommer 25% på ordinarie pris.

Alla priser är inklusive moms.

Kvadratmeterpriset för flyttstädning inkluderar ej städmaterial. För bostäder upp till 39 m² kostar städmaterialet 50:-, för bostäder större än 40 m² är det 100:-.