Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Flyttgarderob – Flyttpacka kläder

Få offert

Flyttpacka kläder med hjälp av en flyttgarderob

Du kan flyttpacka kläder på flera olika sätt. Du kan knö ner dem i en flyttkartong tillsammans med en massa annan bråte, i en säck eller ta hjälp av en flyttgarderob.

En flyttgarderob, även kallad wellrobe, gör flytten smidigare samtidigt som den också hjälper dig att skydda kläderna. Garderoben är försedd med en klädstång vilket gör att du enkelt kan flyttpacka kläder genom att flytta dem från en garderob till en annan.

En flyttgarderob som används för att flyttpacka kläder.

Fördelar med en flyttgarderob:

  • Den är smidig då du slipper säckar och andra onödiga mellanstationer. Den underlättar alltså inte bara nedpackning, utan också uppackning.
  • Allt hänger kvar på sina galgar vilket gör att kläderna håller sig fina och fria från skrynklor.
  • Den hjälper till att skydda kläderna från att gå sönder under transporten.
  • Den är försedd med handtagshål vilket gör den enkel att bära.

Transportera kläder tryggt och säkert med en wellrobe

Ska du flyttpacka kläder och vill ta hjälp av en wellrobe? Hos oss på Flyttfabriken kan du både låna och köpa flyttgarderober. Vi har nya och begagnade. Våra priser hittar du via länken nedan.

Om du önskar låna en wellrobe måste du kontakta oss. Vi tar då med oss garderoben på flyttdagen, packar den och fraktar. När flytten är klar, tar vi med oss garderoben tillbaka igen.

Har du frågor eller funderingar?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi är ett glatt och härligt gäng som har hjälpt både privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess sedan 2008.