Flyttgarderob – Flyttpacka kläder

Få offert

Flyttpacka ömtåliga kläder med hjälp av en flyttgarderob

Du kan flyttpacka kläder på flera olika sätt. De flesta går att vika och lägga i en flyttkartong utan att bli särskilt skrynkliga, men andra bör du vara betydligt mer rädd om. Det finns sådana som inte bör vikas, och fö dem är en flyttgarderob ett perfekt flyttredskap.

En flyttgarderob, även kallad wellrobe, gör din flytt smidigare samtidigt som den ger dina kläder ett extra skydd. Garderoben är försedd med en klädstång som gör att du enkelt kan flyttpacka kläder genom att flytta dem från en garderob till en annan.

En flyttgarderob som används för att flyttpacka kläder.

Fördelar med en flyttgarderob:

  • Snabb och enkel ner- och uppackning.
  • Kläderna hänger på galgar, och håller sig fina och fria från skrynklor.
  • Skyddar kläder från att gå sönder eller bli smutsiga under flytten.
  • Den är försedd med handtagshål som gör den enkel att bära.

Transportera kläder tryggt och säkert med en wellrobe

Har du ömtåliga kläder som ska med i flytten? Hos oss på Flyttfabriken kan du både låna och köpa flyttgarderober. Vi har nya och begagnade. Våra priser hittar du via länken nedan.

Om du vill låna en eller flera flyttgarderober är det bara att informera oss om det under bokningsprocessen. Vi tar då med oss den på flyttdagen, packar den och fraktar. Och när flytten är klar och du är på plats i ditt nya hem bland dina nya garderober, tar vi med oss wellroben tillbaka igen. Oerhört smidigt.

 

Andra produkter för din packning

Även om en flyttgarderob är fantastisk fixar den inte hela flytten – men det gör vi på Flyttfabriken. Läs om själva flytten för hushåll och för företag, om flyttstädningen och om annat flyttmaterial som gör din flytt enkel och dina — glada.

Har du frågor eller funderingar?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi är ett glatt och härligt gäng som har hjälpt både privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess sedan 2008.