Flyttfirma Vasastan

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytt? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Din flyttfirma i Vasastan 

Vi på Flyttfabriken är väl medvetna om hur mycket det är att tänka på i samband med en flytt. Därför erbjuder vi en flexibel flytthjälp som ger dig mer tid och energi över till andra viktigare uppgifter.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Stockholm, vilket givetvis inkluderar de centrala stadsdelarna. När du är i behov av professionell hjälp med flytten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Flyttfabriken – din lokala flyttfirma i Vasastan!

 

Vi erbjuder stor flexibilitet

Som vi berört inledningsvis finns det många goda anledningar till att överlåta flytten till oss. En stor fördel är däremot att vi är mycket flexibla och alltid anpassar våra tjänster efter dina förutsättningar och behov. För oss är inga arbeten för små, för stora eller för komplexa. 

För att kunna möta alla behov har vi tillgång till en stor personalstyrka bestående av bl.a. möbelmontörer, packmästare, expressarbetare och chaufförer. Våra kompetenta medarbetare har även tillgång till flertalet fordon samt moderna verktyg som säkerställer att de kan genomföra arbetet med stor noggrannhet.

 

Vi erbjuder tydliga priser

En annan fördel är att vi alltid erbjuder dig konkurrenskraftiga och tydliga priser. Du har nog mycket att tänka på och ska därför inte behöva fundera över vad flytten kommer att kosta. Kolla in vår prislista eller hör av dig till oss för att få en prisuppskattning baserat på dina förutsättningar och behov.

 

Våra kunder uppskattar vårt arbete 

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 procent nöjda med våra tjänster. Det är också därför som vi alltid utgår ifrån dina behov och arbetar efter ledorden ansvar, förtroende och service.

Som ett resultat av detta ger kunderna oss det höga genomsnittsbetyget 4.8 av 5 enligt den oberoende jämförelsesajten Reco. Ett kvitto på att vårt dedikerade arbete lönar sig och att du kan känna dig trygg med att överlåta flytten till oss!

 

Överlåt flytten till oss

Gör som tusentals andra stockholmare och låt oss sköta flytten åt dig. På så sätt får du mer tid och energi över till andra viktigare uppgifter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.