Flyttfirma Täby

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytt? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Din flyttfirma i Täby 

Ska du flytta till ett nytt boende och känner dig överväldigad av alla de uppgifter som ska genomföras? Det är du inte ensam om. Och som tur är kan du dessutom slippa allt detta genom att överlåta flytten till oss på Flyttfabriken – din lokala flyttfirma i Täby!

 

Professionell flytthjälp på dina villkor

Att flytta är för många väldigt påfrestande, då det är mycket som ska göras. Förutom att packa ner alla ägodelar och planera inför flytten ska man dessutom säga upp och förnya avtal, göra adressändringar och mycket annat. Därutöver ska man göra allt annat som hör vardagen till – jobba, skjutsa och hämta barnen till skola och aktiviteter, laga mat, ägna sig åt fritidsaktiviteter och återhämta sig.

För att underlätta denna process och få mer tid över till andra viktigare uppgifter är det många som väljer att överlåta flytten till en flyttfirma. Och det är här som vi på Flyttfabriken kommer in. Vi kan erbjuda dig professionell flytthjälp, på dina villkor!

Vi utgår alltid från dina förutsättningar och behov och hjälper dig i den utsträckning som önskas. För att lyckas med detta har vi kompetenta medarbetare med lång erfarenhet från branschen. Vi besitter såväl möbelmontörer som packmästare, expressarbetare och chaufförer som är redo att hjälpa just dig.

 

Låna kostnadsfria flyttkartonger

Förutom att vi anpassar våra tjänster efter dina behov, ger vi dig möjligheten att kostnadsfritt låna upp till 50 flyttkartonger. På så sätt slipper du lägga pengar på att inhandla lådor som troligtvis bara kommer att användas en gång innan de slängs. Något som dels är gynnsamt för plånboken, men även miljön!

 

Hos oss är du i trygga händer

Att du ska vara nöjd med våra tjänster är av största vikt för oss. För att ge dig bästa tänkbara service har vi därför kunnig personal och tillgång till den senaste utrustningen. Givetvis innehar vi även trafik- och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd.

Sedan starten 2008 har vi haft nöjet att hjälpa tusentals stockholmare, vilka är mycket nöjda med vårt arbete. De ger oss nämligen det mycket eminenta betyget 4.8 av 5 enligt den oberoende omdömessajten Reco. Hos oss är du i trygga händer!

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.