Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Flyttfirma i Täby

– allt inom flytthjälp

Få offert

Vi hjälper dig med din flytt

Ska du flytta och vill anlita en flyttfirma i Täby? På Flyttfabriken bistår vi gladligen med all den professionella flytthjälp Täby kan begära. Vi har lång erfarenhet inom branschen och du som kund står alltid i fokus!

En flexibel, trygg och miljövänlig flyttfirma i Täby

Vi är ett glatt och trevligt gäng som sedan starten 2008 har hjälpt privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess. Flyttfabriken är den mest flexibla flyttfirma Täby har, och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Med lång erfarenhet tar vi tryggt hand om din flytt, oavsett hur stort, litet, enkelt eller komplext uppdraget är.

Flexibelt

 • Från dörr till dörr – inga extra kostnader för framkörning
 • Vi är flexibla med både avstånd och tider, även om du flyttar mellan olika städer under kväll eller helg

Tryggt

 • Vi är fullt försäkrade och har trafiktillstånd
 • Våra anställda har kollektivavtal
 • Har något skadats i flytten? Vi löser det!

Miljövänligt

 • Vi använder, och återanvänder, packprodukter av återvinningsbara material
 • Vi använder enbart fordon som drivs med miljöklassade drivmedel

Våra tjänster

Den mångsidiga flyttfirman Täby behöver

Vi på Flyttfabriken har ett stort antal expressarbetare, chaufförer och lastbilar som alltid är redo att bistå med professionell hjälp i samband med din flytt. Vi kan erbjuda all flytthjälp Täby och dess invånare kan tänkas behöva. Men vi är en flexibel flyttfirma: Täby är ingen begränsning, utan vi arbetar i hela Stockholm med omnejd. Och vi erbjuder också flytthjälp mellan olika städer. Så oavsett var du bor eller vart du planerar att flytta kan du vända dig till oss på Flyttfabriken.

Bohagsflytt

Flyttstädning

Varje uppdrag är unikt och vi anpassar våra tjänster för att kunna erbjuda dig den bästa helhetslösningen baserat på dina behov.

Toppbetyg i Täby

Det är lätt att slå sig för bröstet och säga att man är väldigt duktig. Men det viktiga är hur det ser ut i verkligheten. Vilken upplevelse har företagets tidigare kunder haft? Vårt mål är att du som kund alltid ska vara hundra procent nöjd med våra tjänster och produkter. Vi arbetar utifrån ledorden ansvar, förtroende och service, och de genomsyrar allt vi gör.

Flyttfirmor i Stockholm konkurrerar med små marginaler, och det finns risk att stress och oro över lönsamheten går ut över kvaliteten, men vi har lyckats undvika de fällorna. Det vet vi för att vi lyssnar på vad kunderna faktiskt tycker om våra tjänster och produkter. Och vi är mycket glada över att de ger oss det imponerade betyget 4,8 av 5 enligt den oberoende jämförelsesajten Reco!

Prisexempel – flyttfirma i Täby utan dolda kostnader

För oss är det viktigt att du som kund vet vad din flytt på, till eller från Täby kommer att kosta och därför har vi tydliga priser, utan några dolda kostnader. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga.

2 man + lastbil 30 m³
690:- /timme

Privatperson, inkl. moms och efter RUT

Flyttstäd ≤ 59 m²
2 050:-

Privatperson, inkl. moms och efter RUT

Magasinering / mån
128:- /m³

Privatperson, inkl. moms och efter RUT

Välj rätt flyttfirma, Täby är vår hemmaplan

Först och främst är det såklart viktigt att komma underfund med vilka tjänster man önskar hjälp med. Utöver detta finns det andra faktorer som kan vara viktiga att överväga när du ska hitta rätt flyttfirma i Täby:

Trygghet och ansvar

Men det är inte bara kunderna som ska vara nöjda. Också de anställda ska känna att deras arbetsgivare bryr sig om dem och deras trygghet. Något som är extra viktigt när det kommer till fysiskt påfrestande jobb.

På Flyttfabriken tar vi tryggheten på största allvar. Våra anställda är olycksfallsförsäkrade och har kollektivavtal. Dessutom innehar vi trafik- och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd. Givetvis utför vi våra uppdrag i enlighet med regelverken Bohag 2010 och Kontor 2003 som är fastställt av Svenska Åkeriförbundet.

Miljöarbete

Något annat som är viktigt att kontrollera är om och hur man jobbar med miljöfrågor. När man årligen kör tusentals mil med stora fordon och använder sig av stora mängder packmaterial finns det mycket man kan göra för att minska sitt klimatavtryck! Vi tar miljöproblem på allvar och låter miljötänket genomsyra hela vår verksamhet. Något som vi bland annat gör genom att:

 • Uteslutande använda packprodukter av återvinningsbara material
 • Återanvända allt packmaterial
 • Endast köra fordon som drivs med miljöklassat drivmedel
 • Endast serva och reparera våra fordon hos bilverkstäder som har ett genomarbetat återvinningsschema för bortforsling av farligt avfall
 • Följa miljöbalkens regelverk
 • Internutbilda samtliga medarbetare för ett bättre miljötänk

Behöver du en hjälpande hand? Vi är din flyttfirma i Täby!

På Flyttfabriken hjälper vi dig med flyttmaterial, magasinering och flyttstädning, oavsett om det gäller din privata flytt eller din företagsflytt. Vi är antagligen den bästa flyttfirma Täby har, och vi erbjuder precis den flytthjälp Täby behöver. Beställ en offert direkt via vår hemsida eller kontakta oss, så hjälper vi dig!