Flyttfirma Östermalm

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytt? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Din flyttfirma på Östermalm 

Ända sedan 2008 har vi på Flyttfabriken haft äran att hjälpa privatpersoner och företag att förenkla sin flytt. Vi är verksamma inom hela Stockholm och hjälper nästan dagligen kunder på Östermalm.

När du väljer att överlåta flytten till oss kan du vara säker på att få ett professionellt bemötande och utförande genom hela processen, från första kontakt till sista flyttkartong. Vi tar hand om dina saker som om de vore våra egna och säkerställer att du får mer tid över till andra viktigare uppgifter.

Varmt välkommen till oss på Flyttfabriken – din lokala flyttfirma på Östermalm!

 

Professionell flytthjälp

Vi arbetar efter ledorden ansvar, förtroende och service. Något som genomsyrar hela vår verksamhet och garanterar att du får en professionell flytthjälp, oavsett uppdragets omfattning. 

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet och tillgång till de allra modernaste redskapen. På så sätt kan de genomföra ett både noggrant och effektivt arbete. För att kunna ge dig den rätta hjälpen har vi dessutom en stor personalstyrka som bl.a. inkluderar möbelmontörer, packmästare, expressarbetare och chaufförer. 

När du väljer att anlita oss kan du vara säker på att få:

  • Hjälp i den omfattning som du önskar
  • Ett professionellt bemötande och utförande
  • Låna upp till 50 flyttkartonger för packningen, helt kostnadsfritt!
  • Transparenta och konkurrenskraftiga priser
  • Mer tid över till andra viktigare saker

 

Nöjda kunder

Att vi erbjuder våra kunder proffsig flytthjälp är något som de själva kan intyga. Vi är väldigt stolta över att de gett oss det imponerade snittbetyget 4.8 av 5 på den oberoende omdömessajten Reco.

Vi vill fortsätta att ha Stockholms nöjdaste kunder!

 

Kontakta oss 

När du väljer att överlåta din flytt till oss är du i trygga händer.  Skicka oss en offertförfrågan redan idag eller kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar – vi ser fram emot att höra från dig.

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.