Flyttfirma nacka

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytt? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Din lokala flyttfirma i Nacka

Varmt välkommen till Flyttfabriken – din lokala flyttfirma i Nacka!

Vi är väl medvetna om hur mycket det kan vara att göra i samband med en flytt. Förutom att man fortfarande ska jobba, hämta och lämna barnen på skolan och allt annat som hör vardagen till, ska man dessutom säga upp och förnya abonnemang, göra adressändringar, packa, städa samt hyra ett släp eller en lastbil.

Det är här som vi på Flyttfabriken kommer in. Vi har möbelmontörer, packmästare, expressarbetare, chaufförer och flertalet lastbilar till vårt förfogande. Något som gör att vi kan erbjuda dig professionell flytthjälp i den omfattning som passar just dig och din familj.

Vi arbetar över hela Stockholm och har sedan starten 2008 hjälpt otaliga kunder i Nackaområdet, hos oss är du i trygga händer!

 

Våra kunder gillar oss

Vi arbetar efter ledorden ansvar, förtroende och service. Det är någonting som genomsyrar hela vår verksamhet. För oss är det av största vikt att du som kund känner förtroende när du anlitar oss. Att vi tar hand om dina ägodelar som om det vore våra egna och levererar en förstklassig service från början till slut.

Tack vare hårt och dedikerat arbete har vi också lyckats med vårt mål att leverera förstklassiga flyttjänster. Våra kunder ger oss medelbetyget 4.8 / 5 på den oberoende omdömessajten Reco.

 

Professionell flytthjälp på dina villkor

Som tidigare nämnts har vi möbelmontörer, packmästare, expressarbetare, chaufförer och flertalet lastbilar till vårt förfogande. Samtliga av våra medarbetare har en lång erfarenhet från branschen och vet vad som krävs för att leverera en förstklassig service.

Därutöver innehar vi på Flyttfabriken AB trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och vår firma jobbar alltid med miljön i fokus, bl.a. genom att uteslutande använda återvinningsbart packmaterial, återanvända kartonger och annat packmaterial samt köra fordon som är drivs med miljöklassat drivmedel. Du kan därför känna dig trygg i valet av flyttfirma!

Hos oss har du alltid möjlighet att låna upp till 50 flyttkartonger helt utan extra kostnad. Du kan också köpa packpapper, bubbelplast och andra material som kan behövas när du packar ihop ditt hem.

När du väljer att överlåta flytten till oss slipper du dessutom fundera över vad det kostar. Vi erbjuder alltid tydliga priser utan några dolda avgifter. Kolla in vår prislista eller skicka oss en offertförfrågan redan idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.