Flyttfirma kungsholmen

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytt? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Din flyttfirma på Kungsholmen

Vi på Flyttfabriken erbjuder professionell flytthjälp. Perfekt när du letar efter en flyttfirma på Kungsholmen! 

För oss är det viktigt att du får ett bra bemötande och proffsig hjälp från början till slut. Vi är nämligen väl medvetna om hur påfrestande det kan vara att flytta och samtidigt få vardagen att gå ihop. Vi lovar dig professionell hjälp genom hela processen, från första samtal till sista flyttkartong.

Till vårt förfogande har vi en bred personalstyrka med lång erfarenhet från branschen. Hos oss finns såväl möbelmontörer, packmästare, expressarbetare och chaufförer som är redo att hjälpa dig i den utsträckning som önskas.

Vi är verksamma inom hela Stockholm och har genom åren hjälpt otaliga kunder på Kungsholmen.

 

Ansvar, förtroende och service… 

Är våra ledord. Det är någonting som genomsyrar hela vår verksamhet och allt vi gör. Ett vinnande koncept som gör att våra kunder ger oss det höga genomsnittsbetyget 4.8 av 5 på den oberoende omdömessajten Reco. När du väljer att överlåta din flytt till oss kan du vara säker på att få ett professionellt utförande som genomsyras av ansvar, förtroende och service!

 

Låna flyttkartonger kostnadsfritt 

Som en del av vår service ger vi alla våra kunder möjligheten att kostnadsfritt låna upp till 50 flyttkartonger. Något som underlättar mycket om du vill sköta packningen själv, samtidigt som du slipper köpa kartonger som bara kommer att användas en gång. Något som är gynnsamt mot såväl plånboken som miljön!

 

Tydliga och konkurrenskraftiga priser 

I samband med en flytt är det nog mycket att tänka på. Därför ska du inte behöva fundera över vad flytthjälpen kostar. Hos oss kan du alltid förvänta dig tydliga och konkurrenskraftiga priser. Kolla in vår prislista för vidare information. 

 

Hör av dig till oss redan idag

Som du kan se finns det många fördelar med att överlåta din flytt till oss på Flyttfabriken. Skicka oss en offertförfrågan redan idag eller kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar – vi ser fram emot att höra från dig.   

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.