Flyttfirma Bromma

Önskar du att komma i kontakt med ett företag som kan ta hand om er flytt? Vänd dig till oss på Flyttfabriken.

Din flyttfirma i Bromma

Varmt välkommen till oss på Flyttfabriken – ditt förstahandsval när du letar efter flyttfirma i Bromma!

Vi är en flexibel flyttfirma som hjälper dig i den utsträckning du önskar. Oavsett om du önskar hjälp genom hela processen eller enbart med vissa delar. För oss är inget uppdrag för litet, för stort eller för komplicerat.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Stockholm och vi hjälper nästan dagligen kunder som bor i Bromma med omnejd.

 

En erfaren flyttfirma

Vi på Flyttfabriken har en lång erfarenhet från branschen. Vi har varit verksamma ända sedan 2008 och har genom åren hjälpt tusentals stockholmare att få en smidigare flytt!

Våra ledord är ansvar, förtroende och service. De genomsyrar hela vår verksamhet och märks från första kontakt till slutfört uppdrag. Något som har visat sig vara lyckat i och med att kunderna ger oss det imponerade betyget 4.8 av 5 enligt en av Sveriges största oberoende omdömessajter, Reco.

Om du är på jakt efter en erfaren flyttfirma är du varmt välkommen att höra av dig till Flyttfabriken. Hos oss är du i trygga händer!

 

Vi utgår från dina behov

Som tidigare nämnts har vi möjlighet att hjälpa dig i den utsträckning som önskas. Det är dina förutsättningar och behov som styr. För att lyckas ge dig en professionell service oavsett uppdragets storlek har vi en erfaren personal som består av möbelmontörer, packmästare, expressarbetare och chaufförer.

Tack vare lång erfarenhet och tillgång till de senaste redskapen kan våra medarbetare utföra ett proffsigt och effektivt arbete, oavsett storlek. För oss är inga uppdrag för små eller för stora.

 

Kontakta oss redan idag

Vi är väl medvetna om hur påfrestande det är att flytta. Gör dig själv en tjänst och överlåt det tunga arbetet till oss. På så sätt kan du fokusera på andra viktigare saker. Skicka oss en offertförfrågan redan idag eller kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar – vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du vår hjälp?

Vi hjälper dig med flytthjälp och flyttstädning på ett professionellt och tryggt sätt. Ring oss på 08 51 51 00 99 eller begär en offert.