Rekommenderat företag 9 år i rad hos reco.se

Köpa bubbelplast? Självklart!

Få offert

Det finns flera anledningar till att bubbelplast är en så fantastisk produkt. Den främsta, om än inte nödvändigtvis den man kommer att tänka på först, är naturligtvis  att det med sina stötdämpande egenskaper är ett utmärkt sätt att skydda dina saker inför flytten.

Använd bubbelplast för större föremål som speglar, bildramar och liknande för att ge ett maximalt skydd mot kantstötningar under en flytt. Men bubbelplast fungerar precis lika bra till mindre hushållsgrejer, som sköra prydnadssaker eller elektronisk utrustning.

 

Heltäckande

På Flyttfabriken i Stockholm är vi måna om att kunna hjälpa dig med alla delar av din flytt, oavsett om det är ett bohag eller ett företag som ska flytta. Så utöver själva flytten och flyttstädningen erbjuder vi våra kunder att låna en del packmaterial och att köpa annat. Och naturligtvis kan du köpa bubbelplast hos oss. Vi säljer vår bubbelplast på rulle, och varje rulle är 1 meter bred och 20 meter lång. Med en sån kan du säkra ett helt gäng ömtåliga saker, men kanske ska du ta två eller tre rullar för säkerhets skull …

 

Använd bubbelplast på rulle flera gånger

Den bubbelplast du köper från oss är sprillans ny, men bubbelplast är en produkt som tål att användas igen. Förhoppningsvis behöver du inte flyttpacka igen på ett tag, men det kan finnas sånt du vill vaddera ändå: skålar som står i varandra, saker som ska packas undan i förråd, eller grejer som dyker upp i flytten som du säljer eller skänker bort.

Annars finns det ju ett användningsområde till, som inte bara gör uppackningen i ditt nya hem lite roligare, utan också kan lindra stress, sysselsätta rastlösa händer och ge en speciell känsla av tillfredsställelse. Och så låter det ju så mysigt. Att packa upp är roligare än att packa ner, särskilt om man kan ta poppningspaus ibland.

 

Köp och låna flyttmaterial hos oss!

Vi på Flyttfabriken älskar bubbelplast, men nöjer oss inte med det utan erbjuder hjälp med allt som har med din flytt att göra. Läs om själva flytten för hushåll och för företag, om flytttädningen och om annat flyttmaterial som gör din flytt enkel och dina grejer glada.

Har du frågor eller funderingar?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi är ett glatt och härligt gäng som har hjälpt både privatpersoner och företag att förenkla sin flyttprocess sedan 2008.